Hot Friday 5 van de meest verdorven posities van Cosmo-Kama Sutra

Hot Friday: 5 van de meest verdorven posities van Cosmo-Kama Sutra

Jij wil je waanzinnig, en hij ging zitten voor de tv en weigert zich uit de stoel te duiken? Open vervolgens onze “Kamasutra” en reed het op kano, waar een vrouw domineert. Afslijting Donag en stappen met hem broek, terwijl het van boven het leren van hem. Buigende benen in de knieën, de voeten in de stoel van de stoel gaan, houd vast met je handen voor de achterkant en begin op en neer te bewegen. De meest aangename seks in deze houding – u controleert volledig het proces, bovendien krijgt u volledige vrijheid van seksuele zelfexpressie! Alternatieve oppervlakte-fricties met diep, vertragen en versnellen ritme.

X-bestanden

Stel liegen, vrouw van boven

Wil je voelen als een wellustige vrouw-kat, de heldin van het oosten “Kama Sutra”? Gebruik dan deze sexpost, wanneer kamagra bestellen betrouwbaar een vrouw van boven en terug voor altijd. Zwelt je partner terug naar hem en breid dan de benen uit naar zijn schouders, dalen tussen zijn benen en begin op zijn lul op en neer te glijden. Verlossing, begin met afwisselende standaard fricties met bewegingen terug naar voren, spanning en ontspan intieme spieren. Omdat deze houding aanzet een zeer dicht genitaal contact geeft, is het onwaarschijnlijk dat het u onverschillig voor u en uw partner laat.

Juiste hoek

Poseren aan de zijkant, de mens van boven

“Kamasutra” waarschuwt: deze post van seks alleen voor flexibele meisjes! De man domineert

, en je ligt aan de zijkant, een beenvergrendeling op het bed, een andere lift omhoog. Je man moet settelen op haar bed liggen, je binnengaan en strekte het been op mijn schouder uit. Deze houding houding zal hem in staat stellen om niet alleen heen en weer te bewegen, maar ook up-down, stimuleert de zones van je vagina waarnaar het moeilijk is om seks te krijgen in traditionele posities. Om evenwicht te behouden, gebogen de elleboog één hand in en leunt het over het bed, zoals in de student fitness.

Elektronasosos

Stel liegen, een man van boven

Liefde wanneer een man domineert? Probeer dan deze sekspost, exotisch, zoals een klassieke “Kama Sutra”. Ga op de maag liggen, je jonge man moet achter zitten en zijn benen voor hem leggen. Een beetje leunend, hij zal in staat zijn om u te betreden en wrijving te maken, heen en weer slingeren. Tijdens fricties, leunen op ellebogen en houd de benen samen. In deze pose van seks, bent u praktisch beroofd van de mogelijkheid om te bewegen, en omdat uw heupen nauw worden verminderd, voelt u elke beweging van zijn penis in u. Om de sensaties, defamatie in de onderrug te versterken tijdens diepe fricties. Deze beweging maakt de spieren van de vagina nog sterker, en je zult zeker een helder orgasme ervaren.

Leave a Reply

Your email address will not be published.